روش های جلوگیری از کمر درد هنگام اسباب کشی

باربری سپند بار به عنوان برترین باربری تهران به صورت شبانه روزی در خدمت شماست. برای مشاوره با ما تماس بگیرید!

مطالب پیشنهادی

آخرین نظرات

کمر درد در اثاث کشی

روش های جلوگیری از کمر درد هنگام اسباب کشی

بهترین راه برای جلوگیری از کمر درد هنگام اسباب کشی چیست:

شاید شما هم مانند بقیه ی افراد زمانی که بحث از اسباب کشی می آید کلافه شده و ناراحت شوید چون اکثرا برای همه ی مردم در طول پروسه ی اسباب کشی ممکن است برخی مشکلات جسمی مانند کمر درد های موضعی ایجاد شود, از آن جایی که عملیات اسباب کشی از تهیه ی کارتن های بسته بندی و بسته بندی لوازم منزل گرفته تا جا به جایی آن ها به محل جدید و در نهایت باز کردن جعبه های اسباب کشی و چیدمان آن ها کار خیلی سخت و طاقت فرسایی می باشد و علاوه بر این دردسر های خودش را به همراه دارد چون در صورتی که آشنایی کافی با اصول باربری و حمل جعبه ها را نداشته باشید ممکن است به بدن خود صدمه بزنید مخصوصا به کمر و زانوی خود. برای جلوگیری از کمر درد هنگام اسباب کشی باید تمامی اصول اسباب کشی را برای بلند کردن جعبه های سنگین داشته باشید.

و یا این که جا به جایی لوازم سنگین و بسته بندی هایی که از وزن زیادی برخوردارند را به افراد و اشخاصی که تمامی فوت و فن های این کار را دارند و به حساب کار بلد هستند بسپارید, شرکت باربری و حمل و نقل سپند بار با دارا بودن به کادر مجرب و کاربلد که دارای سابقه ی درخشان نزدیک به ده سال است تمامی این کارها را به صورت کاملا تخصصی از صفر تا صد برای شما انجام می دهد. برای انجام تمامی کارهای اسباب کشی خود از بسته بندی گرفته تا حمل و نقل و جا به جایی و تخلیه ی آن در مقصد و حتی در صورت دلخواه باز کردن جعبه ها و چیدمان آن برای افراد مسن که توانایی انجام این کارها را ندارند کافی است با این شرکت تماس حاصل کرده و با مشاوره ی حمل و نقل هماهنگ شوید.

کمر درد در اسباب کشی

برای جلوگیری از بروز صدمه به ستون فقرات و ایجاد کمر درد باید کدام موارد را رعایت کرد:

قبل از هر چیز باید جهت جلوگیری از کمر درد هنگام اسباب کشی برخی موارد را به خاطر داشته باشید که انجام این امور نیاز به تجربه دارد ولی اگر چه شما قصد انجام این کار ها را خودتان دارید بایستی برخی نکات را رعایت نمایید تا از بروز آسیب به ستون فقرات و زانوی خود جلوگیری به عمل آورید. جا به جایی بسته های با وزن زیاد و لوازم سنگین منجر به بروز آسیب های جبران ناپذیری به بدن می شود که موجب کمر درد و حتی کشیده شدن عضله های پشت کمر می گردد. رعایت این نکات برای جلوگیری از کمر درد هنگام اسباب کشی و جا به جایی لوازم به صورت زیر است:

  • قبل از این که اقدام به بلند کردن لوازم سنگین نمایید بایستی در ابتدا وزن آن ها را تخمین بزنید به این صورت از میزان وزن آن ها با خبر شده و بعد آن ها را بلند نمایید.
  • همین طور قبل از این که بخواهید بسته بندی ها را جا به جا نمایید در ابتدا قبل از بلند کردن آن ها از سلامت بسته بندی با خبر شوید و بسته بندی های آن ها را بررسی نمایید تا به خوبی باشند که به هنگام بلند کردن و جا به جایی آن ها تعادلشان به هم نخورده و نریزند.
  • تا جایی که می توانید در هنگام بلند کردن بسته ها, آن ها را به بدن خود بچسبانید. این مورد موجب می شود فشار کمتری بر روی کمر شما وارد شود, برای اثبات این موضوع می توانید یک بار جعبه های بسته بندی شده را با فاصله ی 10 سانتی متری از شکم خود نگه داشته و ببینید که چقدر جا به جایی آن سخت بوده و امکان صدمه دادن آن شده و بار دیگر مطابق متن امتحان کرده و ببینید نسبت به مورد قبل به چه اندازه راحت تر خواهد شد.
  • وزن جعبه هایی که قصد جا به جایی آن ها را دارید سعی کنید در نیمه ی بدن خود متمرکز کرده که این امر موجب می شود که به راحتی بتوانید آن ها را جا به جا نمایید.
  • برای جلوگیری از کمر درد هنگام اسباب کشی می توانید قبل از جا به جایی آن ها و بلند کردن جعبه های بسته بندی شده بدن خود را با نرمش های ساده گرم کرده و در صورت این که وسایل از وزن خیلی زیادی برخوردار بودند از چند نفر برای جا به جایی آن ها کمک بگیرید.
  • در موقع بلند کردن جعبه های بسته بندی شده از لوازم منزل خود سعی کنید سرتان را به سمت رو به روی خود نگه دارید, چون اکثر افراد زمانی که می خواهند اجسام را از زمین برداشته و جا به جا نمایند سر خود را به طرف پایین خم کرده که این کار موجب می شود فشار خیلی زیادی بر روی ستون فقرات و گردن آن ها وارد شود.
  • در هنگام جا به جایی جعبه های بسته بندی شده سعی کنید همه ی نیروی بدن خود را بر روی عضله های خود متمرکز کرده تا بتوانید به راحتی اجسام را حمل کنید ولی سعی کنید که نیروی خود را بر روی عضله های فک و دهان وارد نکنید چون برخی از اشخاص در زمان بلند کردن وسایل سنگین دندان های خود را به صورت محکم فشار می دهند که این کار موجب آسیب دیدن فک و دندان های آن ها می شود و یک کار کاملا اشتباهی است.

جلوگیری از کمر درد هنگام اسباب کشی

دلایل بروز کمر درد به هنگام اسباب کشی

برای جلوگیری از کمر درد هنگام اسباب کشی باید شکل درست خم شدن و بلند کردن لوازم را یاد بگیرید به این صورت که در ابتدا برای جا به جایی کارتن های بسته بندی شده ابتدا نشسته و بعدا آن را بردارید و نحوه ی بلند کردن اجسام را در راستای زوایای ستون فقرات انجام دهید. یکی دیگر از مواردی که می تواند موجب جلوگیری از کمر درد هنگام اسباب کشی شود انتخاب کارتن ها و جعبه های مناسب برای اسباب کشی هستند که موجب سهولت در جا به جایی آن ها و بلند کردن وسایل می شود. یکی دیگر از مواردی که در پروسه ی اسباب کشی خیلی مهم و اساسی می باشد و باید افراد برای جلوگیری از کمر درد هنگام اسباب کشی به آن توجه داشته باشند این است که در طول انجام این پروسه مدت زمان کافی را برای استراحت خود در نظر بگیرند تا بدن برای ریکاوری و تامین کردن انرژی های از دست رفته ی خود زمان لازم را داشته باشد.

این کار را می توانید با زمان خواب کافی و یک دوش آب گرم برای رفع خستگی خود انجام دهید. با انجام این کار علاوه بر این که بدن خود را برای فعالیت بدنی مجدد آماده می کنید بلکه تمامی  خستگی های ذهنی و فکری را نیز برطرف می کنید و به این صورت می توانید با آرامشی بیشتر و ذهنی بازتر تمامی کارهای خود را انجام دهید. یکی دیگر از راه هایی که موجب جلوگیری از کمر درد هنگام اسباب کشی می شود شناخت کافی از چگونگی بلند کردن لوازم  و اجسام سنگین و سبک داخل خانه  زمان بسته بندی و جا به جایی است.

کمر در هنگام جابجایی وسایل منزل

نحوه ی جا به جایی لوازم باید به چه صورت باشد:

نحوه ی جا به جایی لوازم باید به شکل اصولی باشد و باید به این موضوع نهایت دقت را داشته باشید که هنگام بلند کردن وسایل نباید اصلا عضله های کمر خود را تحت فشار قرار دهید و وزن آن را بر روی کمر خود بیندازید بلکه به صورت اصولی اقدام به بلند کردن آن ها نماید به این شکل که اول زانو های خود را روی زمین گذاشته و بعد از این که جسم مورد نظر را گرفتید فشار را بر روی پا ها انداخته و در حالی که روبه رو را نگاه می کنید از زمین بلند شوید. بلند کردن این مدلی بهترین روش برای جلوگیری از کمر درد هنگام اسباب کشی است و تمامی فشار روی عضله های پا وارد شده و به دلیل این که عضله های پا بهترین روش برای این موضوع است هیچ مشکلی برای کمر شما اتفاق نمی افتد و البته دقت کنید که دولا نشوید بلکه اول بشینید و بعد جسم مورد نظر را بردارید.

یکی از اصلی ترین دلیل ها برای بروز کمر درد ها در زمان اسباب کشی این است که اکثر مردم در زندگی روزمره ی خود تحرک کافی نداشته و زمانی که وارد پروسه ی اسباب کشی می شوند به طبع فعالیت آن ها زیادتر می شود و همین مورد می تواند موجب ایجاد فشار بر روی عضله های آن ها به خصوص در قسمت کمر گردد, برای جلوگیری از کمر درد هنگام اسباب کشی می توانید انجام پروسه ی اسباب کشی را یک مقدار زودتر شروع کرده به این ترتیب روزهای اول را مختص شست و شوی لوازم بسته بندی کرده و سپس کم کم اقدام به جمع آوری و بسته بندی آن ها کنید می توانید روزانه چند ساعت را به بسته بندی و جمع آوری لوازم منزل اختصاص داده که به مرور زمان کار شما تمام شود در این صورت فشار زیادی برای شما وارد نشده و همه ی کارهایتان را با برنامه ریزی می توانید انجام دهید

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
got to up

شماره های تماس